Vatan Anaokulu
Millet Mah. Kısmet Cad. Külhan Sok.No9 YILDIRIM/BURSA

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ; geleceğin dünyasına yön veren, milli ve manevi değerlerini yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen,katılımcı,yeniliklere açık,araştıran, uygulayan , üreten, hoşgörü, özgüven , sevgi ve saygı temeline dayanan çağdaş çocuklar yetiştirmek.

MİSYON

Sürekli değişmekte olan dünyanın hızını yakalayıp; çocukları bedensel, zihinsel, sosyal, duygusal ve ahlaki bakımdan geliştiren, Yapıcı, yaratıcı bireyler olmalarını sağlayan, Özgüven, sorumluluk, bilincini geliştiren, İnsan haklarına saygılı, ülkesine faydalı olan, Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlere sahip, sağlam kişilik ve karaktere sahip bireyler yetiştiren bir kurumuz.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM UYGULANMAKTADIR.

İKİLİ ÖĞRETİM UYGULANMAKTADIR.

SABAH GRUBU 08.00-12.30 ÖĞLE GRUBU 13.00-17.30

Okulumuzda servis hizmeti bulunmaktadır.

Bursa merkezine 12 km uzaklıkta.

Millet Mah.Külhan Sok.No:9 YILDIRIM/BURSA

Sportif Etkinlikler

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KAPSAMINDA SABAH VE ÖĞLE GRUBU TÜM SINIFLARIMIZLA GÜNLÜK FİZİKSEL AKTİVİTE PROGRAMI UYGULANMAKTADIR.

Bilimsel Etkinlikler

OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZDE MERAK UYANDIRACAK VE GELECEKTE ALACAĞI FEN BİLGİSİ DERSLERİNİN TEMELİNİ OLUŞTURACAĞI ANAOKULU DENEYLERİ İLE ARAŞTIRMA VE SORGULAMA İMKANLARI SUNULMAKTADIR.AYRICA SATRANÇ EĞİTİMİ VE AKIL ZEKA OYUNLARI EĞİTİMİ İLE SÜRATLİ,DOĞRU VE STRATEJİK DÜŞÜNME YETENEKLERİ GELİŞİRKEN KENDİNE GÜVEN DUYGUSU DA AŞILANMAKTADIR.

Proje Çalışmaları

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ SIFIR ATIK PROJESİ E-TWİNNİNG PROJESİ ERASMUS PROJESİ KARDEŞ OKUL PROJELERİMİZ